Tyler dileupaskeun ti imah satengahna, dipigawé ku waktu pacobaan!

A year ago, Tyler Lang ieu dihukum ka tilu bulan waktu dilayanan, genep bulan imah hukuman panjara, genep bulan di imah satengahna, jeung taun release diawasan, babarengan jeung restitution. Dinten ieu, manéhna dileupaskeun tina imah satengahna jeung istilah-Na release diawasan réngsé!

Tyler ieu dihukum dina Act Pepelakan perusahaan terorisme keur freeing 2,000 mink ti tegalan bulu jeung semprot-lukisan "Pambébasan nyaeta Cinta" di sisi lumbung kalayan codefendant-Na Kevin Johnson. Nu tegalan bulu ditutup turun salaku hasil tindakan maranéhanana — nyimpen generasi sato ti keur disiksa jeung ditelasan di ditu.

Tyler geus eagerly awaiting poé ieu sarta gumbira tetep pindah on jeung hirupna. Manéhna nyaéta syukur keur sakabeh pangrojong nu urang geus dipintonkeun manéhna jeung Kevin saprak ditewak maranéhanana — jadi hatur nuhun ka dulur anu wrote manéhna, dijieun tutulung a, sumebar kasadaran ngeunaan hal maranéhanana, jeung tos an dakwaan AETA kana waktu mintonkeun solidaritas.

Ngagungkeun poé ieu jeung Tyler, sarta ogé nyokot waktu pikeun support jelema anu masih dipenjara jeung digawekeun pikeun sato anu masih dina cages.

tyler and lil buns