Tyler lirohet nga shtëpia në gjysmë të rrugës, bërë me kusht!

Një vit më parë, Tyler Lang ishte i dënuar për tre muaj kohë ka shërbyer, gjashtë muaj burgim në shtëpi, gjashtë muaj në një shtëpi gjysmë të rrugës, dhe një vit lirimin e mbikëqyrur, së bashku me kthimin. sot, ai u lirua nga shtëpia në gjysmë të rrugës dhe mandati i tij i lirimin e mbikëqyrur përfundoi!

Tyler u dënua në bazë të Aktit të kafshëve Enterprise Terrorizmit për të liruar 2,000 vizon nga një fermë lesh dhe spray-pikturë "Çlirimit është dashuri" në anën e një hambar me bashkëpandehur tij Kevin Johnson. Fermë lesh mbyllur si rezultat i veprimit të tyre — kursyer breza të kafshëve nga të qenit të torturuar dhe vrarë atje.

Tyler ka pritur me padurim këtë ditë dhe është e ngazëllyer për të mbajtur lëvizur më me jetën e tij. Ai është mirënjohëse për gjithë mbështetjen që njerëzit kanë treguar atë dhe Kevin që nga arrestimi i tyre — kështu që ju falenderoj të gjithë ata që i shkroi atij, bëri një donacion, të përhapur ndërgjegjësimin në lidhje me rastin e tyre, dhe u aktakuzë Aeta në një kohë e tregon solidaritetin.

Të festuar këtë ditë me Tyler, si dhe të marrë kohë për të mbështetje njerëz të cilët janë të burgosur ende dhe për të punuar për kafshët që janë ende në kafaze.

tyler and lil buns