Тајлер ослободен од половина куќа, направено со условна казна!

Пред една година, Тајлер Ланг беше осуден до три месеци одлежал, шест месеци домашен затвор, шест месеци во една половина куќа, и една година на надгледувана порака, заедно со враќање. денес, тој беше ослободен од половина куќа а неговиот мандат на надгледувана порака заврши!

Тајлер беше осуден според Законот за животните претпријатија тероризам за ослободување 2,000 визон крзно од фарма и спреј сликарство "Либерасион е љубов" на страната на штала со неговиот codefendant Кевин Џонсон. фарма крзно затворени како резултат на нивните активности — заштеда на генерации на животни од тоа да биде мачен и убиен таму.

Тајлер е со нетрпение чека овој ден и е возбуден да се движи со својот живот. Тој е благодарна за целата поддршка што луѓето го и Кевин е прикажано, бидејќи нивното апсење — Па ви се заблагодарам на сите оние кои пишува на него, даде донација, ширеше на свеста за нивниот случај, и се сврте на Aeta обвинението во време на покажувајќи солидарност.

Го прослават овој ден со Тајлер, и, исто така, треба време да се поддршка на луѓето кои се уште се во затвор и да се работи за животни кои се уште се во кафези.

tyler and lil buns

Мислење за навигација