Tyler dirilis saka house halfway, rampung karo wektu uji cobo!

A taun ago, Tyler Lang ana dihukum telung sasi wektu dadi, nem sasi ngarep penjara, nem sasi ana ing omah halfway, lan taun release ngawasi, bebarengan karo éling. dina iki, piyambakipun medal saking house separo lan istilah saka release ngawasi rampung!

Tyler dihukum miturut Undhang-undhang Animal Enterprise Terrorism kanggo freeing 2,000 mink saka farm wulu lan semprotan-lukisan "Liberation punika Love" ing sisih kandhang karo codefendant kang Kevin Johnson. Farm wulu ditutup mudhun minangka asil tumindak sing — nyimpen generasi kéwan saka kang tortured lan matèni ana.

Tyler wis eagerly ngenteni dina iki lan wis bungah kanggo tetep obah karo urip kang. Panjenenganipun punika ngucapke matur nuwun kanggo kabeh dhukungan sing wong wis ditampilake wong lan Kevin awit sing penahanan — supaya matur nuwun kanggo wong sing nulis kanggo wong, digawe sumbangan, nyebar kesadaran bab prakarane, lan nguripake dakwaan AETA menyang wektu nuduhake roso seduluran.

Ngrameke dina iki karo Tyler, lan uga njupuk wektu kanggo support wong sing isih dikunjara lan bisa kanggo kéwan sing isih ing kandang.

tyler and lil buns