Kirimkeun Sastra

Kevin ayeuna di imah satengahna, jeung Tyler ayeuna dina ditewak imah. Sanes ngabogaan alamat milis umum dina waktu ieu, tapi maranéhanana geus ngaapresiasi kabéh supportive maranehna geus ditarima saprak ditewak maranéhanana. Lamun remen ngirim boh di antarana talatah ayeuna, bisa dikirim ka supportkevinandtyler@riseup.net~~V bisa diliwatan asup ka eta.

tyler and lil buns