Dërgo Letrat

Kevin është aktualisht në një shtëpi gjysmë të rrugës, dhe Tyler është aktualisht në arrest shtëpie. As ka një adresë publik në këtë kohë, por ata e kanë vlerësuar të gjithë mbështetës ata kanë marrë që nga arrestimi i tyre. Nëse ju dëshironi të dërgoni ose të tyre një mesazh tani, ajo mund të dërgohen në supportkevinandtyler@riseup.net~~V për t'u dhënë atyre.

tyler and lil buns