Испрати писма

Кевин е моментално во половина куќа, Тајлер и во моментов е во домашен притвор. Ниту има адресата јавно во ова време, но тие го ценел сите поддршка тие го добиле, бидејќи нивното апсење. Ако сакате да се испрати било кој од нив порака сега, тоа може да бидат испратени до supportkevinandtyler@riseup.net~~V да бидат пренесени на нив.

tyler and lil buns