Kirimi Huruf

Kevin saiki ing house halfway, lan Tyler saiki ing tahanan omah. Sanadyan wis alamat mailing umum ing wektu iki, nanging padha ngormati kabeh prewangan padha wis ditampa wiwit penahanan. Yen ngene kaya kanggo ngirim salah siji saka wong-wong mau pesen saiki, bisa dikirim menyang supportkevinandtyler@riseup.net~~V kanggo dipunparingaken dhateng wong.

tyler and lil buns