Dhuroj

Ju lutem dhurojë tani për të mbështetur Kevin dhe Tyler.

Donacionet tuaja aktualisht mbështesin Kevin ndërsa ai është në një shtëpi gjysmë të rrugës dhe Tyler, ndërsa ai është në arrest shtëpiak. Donacionet do të jetë e rëndësishme për të ndihmuar Kevin dhe Tyler tranzicionin nga dënimet e tyre dhe në jetën në shtëpi.

Përveç kësaj, Donacionet për të mbështetur të burgosurit politikë janë jetike për të siguruar që njerëzit gjithmonë e di se ata kanë një komunitet që do të bëjë atë që mundet për të marrë kujdesin e tyre kur përballen me fuqinë e shtetit. Any money left over from Kevin and Tyler’s support fund will be given to the support funds of other prisoners.

Ju lutem dhuroj atë që ju mund të. Faleminderit.

Kevin & Tyler