kategori,,en,Kevin tani po merr libra,,en,nëntor,,en,në,,en,Pas një tërheqje-një-luftë midis burg inspektor Michael Waterworth dhe,,en,shumë më e arsyeshme,,en,njerëzit e mësipërme të,,en,drejtësia u shtuan dhe Kevin tani po merr libra,,en,Në sajë të të gjithë ata që foli në emër Kevin dhe Tyler,,en,dhe të gjithë burgosur në Woodford County,,en,Lista dëshira Libri Kevin është këtu,,en,kështu që nëse keni mjetet,,en,ju lutem dërgoni atij një libër,,en,apo vetëm,,en,Jail refuzuar në përputhje me urdhërat e të heqë ndalimin e librit,,en,Jail vazhdon për të zbatuar një ndalim de facto libër duke mbajtur të gjitha librat hyrëse,,en,Javen e shkuar,,en,Kevin Olliff përfundoi grevën e tij të urisë, pasi urdhrat erdhën nga lart se Michael Waterworth duhet të heqë ndalimin e librit,,en,tani,,en,burg po kërkon një shteg për të vazhduar të mohojnë libra për Kevin,,en,Që nga sot,,en,Kevin ende nuk ka marrë ndonjë libër dërguar,,en: Updates

Kevin1

Kevin released from halfway house!

Kevin has spent the last year in a halfway house, following almost three years in prison, and today he was released! He still has two years of probation left, but is excited for this new stage of freedom. From Kevin: I cannot sufficiently express my joy today. My time operating via direct action for animals has come to an end,… Lexo më shumë →

tyler and lil buns

Tyler lirohet nga shtëpia në gjysmë të rrugës, bërë me kusht!

Një vit më parë, Tyler Lang was sentenced to three months time served, gjashtë muaj burgim në shtëpi, gjashtë muaj në një shtëpi gjysmë të rrugës, dhe një vit lirimin e mbikëqyrur, së bashku me kthimin. sot, ai u lirua nga shtëpia në gjysmë të rrugës dhe mandati i tij i lirimin e mbikëqyrur përfundoi! Tyler u dënua në bazë të Aktit të kafshëve Enterprise Terrorizmit për të liruar 2,000 mink fromLexo më shumë →

mink-in-cages

Statement from Kevin

Reposted from the Center for Constitutional Rights: For those cheering CCR’s challenge to the AETA, let’s challenge our own comfort By Kevin Johnson Three years ago, my friend Tyler and I crept onto a squalid and cramped fur farm in northern Illinois and released two thousand mink from their cages to save their lives. Approximately a year later, a manLexo më shumë →

fight AETA

Pak Gjykatën! Argumenti Oral në sfidën Aeta!

From the Center for Constitutional Rights: Pak Gjykatën: Oral Argument in Activist “Terrorism” Case Date: e mërkurë, shtator 21, 2016 9:00am Location: U.S. Court of Appeals for the Seventh Circuit Main Courtroom Room 2721 Çikago, IL 60604 Ju lutemi të bashkohet CCR të mërkurën, shtator 21, në 9 am (CST) in Chicago for oral arguments in U.S. v. Johnson, an appeal fromLexo më shumë →