Kush janë Kevin & Tyler?

Kevin Olliff (aka Kevin Johnson) dhe Tyler Lang janë akuzuar në bazë të Aktit të kafshëve Enterprise Terrorizmit për gjoja lëshimin-dhe konspiracion për lirimin, në lidhje me 2,000 vizon dhe Dhelprat nga fermat lesh Midwest. Ata u arrestuan gjatë verës së 2013 dhe mori jo bashkëpunues të bëjë pranimin e fajësisë me akuza shtetërore e "posedimit të mjeteve vjedhje." Më pas pothuajse një vit më vonë, Ata u paditën për akuza federale Aeta. Gjatë verës së 2015, Kevin dhe Tyler ka hyrë në një jo-bashkëpunojnë marrëveshje mbi pranimin e fajësisë nëpërmjet të cilit ata fajësinë për shkeljen e Aeta.

Edhe pse kjo mund të duket qesharake për të ngarkuar njerëzit me "terrorizëm" për gjoja për të shpëtuar kafshëve të jetojnë në kafaze teli shterpe dhe duke u vrarë nga metoda që mund të përfshijnë electrocution anal ose ka qafat e tyre u këput, qesharake flet për atë që është nën sipërfaqen e këtij legjislacioni. Aeta është hartuar nga Këshilli Exchange Legjislative amerikan, një grup i lojtarëve të korporatave të energjisë që shkruajnë ligje modelit që i përshtaten interesave të tyre, dhe pastaj Alec kalon off legjislacionin për anëtarët e Kongresit. Shumë anëtarë të Alec janë pjesë e farmaceutike, ag madh, dhe industritë e tjera që shfrytëzojnë dhe vrasin kafshët për fitim-industritë që kanë një interes të madh në ndalimin e veprimeve të aktivistëve çlirimtare të kafshëve.

Për të shtuar në përzierje, shteti përdor etiketën e "terrorizmit", me shumë fleksibilitet në mënyrë që të jetë në gjendje për të manipuluar frikën e publikut bazuar në interesat shtetërore të ditës, dhe kjo konteksti la etiketën e hapur për Alec për të aplikuar atë për aktivistët çlirimtare kafshëve. Dhe kështu Alec shpikur Aeta, legjislacioni nuk do të thotë aq shumë për ndjekjen e aktivistëve (Kevin dhe Tyler janë në mesin e vetëm një pjesë të vogël të njerëzve të cilët kanë qenë të akuzuar nën Aeta), por të sjell në mendje frikën publik të lëvizjes çlirimtare të kafshëve dhe të largojë njerëzit nga të përfshihen në aktivizëm, e lëre më nga liruar kafshët nga ferri i fermave lesh.

Kevin dhe rasti i Tyler duhet të jetë një kujtesë për të gjithë ne që, përveç duke treguar solidaritet me kafshët, ne duhet të tregojmë çdo dashuri dhe mbështetje tjetër përballë represionit shtetëror. Ju lutemi të shikojnë për përditësime rreth rastit Kevin dhe Tyler, dhurojë për fondin e tyre mbështetje, shkruajnë letra dhe për të dërguar libra, dhe kurrë nuk ndalet duke luftuar për kafshët.

Ju mund të përdorni Mbështetje Kevin & Tyler Flyer për të ndihmuar në përhapjen e fjalës në lidhje me rastin e tyre dhe Aeta.


Rreth Kevin Olliff

Kevin&BunnyKevin është një 28 Aktivisti vjeçar nga lagjja Bel Air të Los Angeles, CA. A vegan që nga mosha 15, Kevin ka qenë i përfshirë në fushata të shumta të të drejtave të kafshëve që nga mesi i viteve 2000, përfshirë terren vegan, Puna anti-viviseksioni, dhe një turne me Shepherd Detit.

më shkurt 29, 2016, pasi kaloi më shumë se një vit në paraburgim të shtetit dhe më pas më shumë se një vit në paraburgim federal pritje dënimin, Kevin fund kishte dëgjimin federal dënimin. Kevin u dënua me 36 muaj, me kredi për kohën e kaluar (si shtet dhe koha federal). Kevin u lirua nga burgu dhe u vendos në një shtëpi gjysmë të rrugës në maj të 2016.

Rreth Tyler Lang

Tyler&MiniTyler Lang është një aktivist i të drejtave të kafshëve nga Los Angeles, CA. Ai shkoi vegan në moshën 14 dhe ka qenë aktivist për kafshët që. në 2009 Tyler u arrestua dhe u dha disa fletëparaqitje për kundërvajtje për të marrë pjesë në popull në shtëpi kundër vivisectors UCLA. Më vonë atë vit ai ndihmoi në organizimin e demonstratave kundër Grupit Fortress Investimeve, një HLS Filialin. Pas gjashtë muajsh të protestave në shtëpi, Fortress njoftuan se do të bëjnë më biznes me HLS. Ndërmjet 2011 dhe 2012 Tyler u paditur nga AstraZeneca, Blackrock, dhe Beckman Coulter për rolin e tij në organizimin e protestave kundër drejtuesit e tyre kryesore.

Në mars 23, Tyler u dënua me tre muaj kohë shërbyen, si edhe 6 muaj në paraburgim në shtëpi dhe 6 muaj në një shtëpi gjysmë të rrugës.